Garnish Island Gin

Garnish er navnet på en lille ø ud for byen Glengarriff i bugten Bantry Bay. Som ligger i den sydvestlige del af Irland og ca 90 km vest for byen Cork.
Garnish Island blev af det irske war counsil solgt efter anden verdenskrig. Øen blev herefter købt og investment banker, som fik en italiensk landskabsarkitekt og botaniker til at beplante øen.
Grundet beliggenheden midt i Golfstrømmen er der er lunere klima end ellers på samme breddegrad, hvilket gør at andre planter også kan gro her. Floraen på Garnish Island er derfor helt unik og Garnish Island Gin anvender ingridienser fra lokalområdet på øen. Selve øen er nu et naturreservat og virkelig et besøg værd hvis man er i området.
Ingredienserne tæller bl.a. Hibiscus, Iris rod, rosenblade, kakao(noter af mørk chokolade), citron, rosmarin, timian, samt noter af jordbær. Dette er selvfølgelig udover enebær. Det hele batchdestilleres i en kobberkeddel.
Garnish Island er flasket med 46% og den er ikke koldfiltreret. Derfor har den masser af smag og essentielle olier, hvilket kan gøre at den opaliserer en smule (bliver tåget eller mælkehvid) når den bliver blandet med tonic/is/etc.

299,00 kr.