Månedens tilbud

 

 

HVIDVIN

2019 Chablis, Domaine Laroche


Domaine Laroche har en unik Chablis-historie at fortælle. Bag murene på vinhuset gemmer sig nemlig over 800 års historie og erfaring i at lave gode Chablis-vine. Historien går tilbage til år 823, hvor Saint-Martin munkene begyndte at lave Chablis på stedet. Lige siden er det kun gået en vej, og i dag fremstår Laroche som en af områdets absolut bedste producenter.

2019 Chablis fra Laroche er et vinøst scoop til prisen! Tør, frisk og med en klassisk stenet/kalket note. Skønne nuancer af citrus, nyslået græs og med stor dybde. Eftersmagen er lang, aromatisk, indsmigrende og særdeles harmonisk

Normalprisen er 249,00 kr. pr. flaske

I hele November måned får du 6 flasker for 899,00 kr. Du sparer 595,00 kr.

 

 

RØDVIN

Campos Góticos henter Tempranillo druerne til denne Pecunia på deres økologisk/biodynamiskdyrkede vinmarker i Anguix/Roa de Duero nær Burgos, som ligger i en med stor aroma, smagskoncentration og god balance mellem frugtsødme og syre. Efter en klassisk gæring med druernes egne gærceller på temperaturregulehøjde af ca. 850-900 m.o.h. Højden giver store forskelle mellem dag- og nattemperaturer, hvilket betyder et længere modningsforløb, men til gengæld druer rede ståltanke bliver vinen modnet i 12 måneder på franske egefade (225 l., hovedsageligt brugte). Aftapningen fortages efter en naturlig bundfældning og en meget let filtrering.

Pecunia har en blank, rubinrød farve med et lilla skær. Duften er meget aromatisk og frugtrig, med nuancer af mørke bær som kirsebær, blommer og blåbær. Smagen er kødfuld og koncentreret, dog med god velour og sprøde nuancer, som giver en god balance mellem frugtsødme, struktur og alkohol (14,5%).


 Normalprisen er  159,00 kr. pr. flaske

I hele November måned får du 6 flasker for 510,00 kr. Du sparer 444,- kr.

 

 

ROSÈVINE

Le Bouquet Rosé er udelukkende lavet på Pinot Noir druer, som hentes på forskellige vinmarker langs Loiredalen, med en undergrund som hovedsageligt består af kalk og ler. Efter en klassisk afstilkning og en skånsom masning bliver druerne skindmacereret køligt i 3 dage, hvorved mosten får en sart roséfarve. Derefter bliver druerne presset, og mosten gennemgår den alkoholiske gæring. Vinen bliver modnet på ståltanke i 4 måneder, noget som tilfører mere kompleksitet og samtidigt bevarer aroma, friskhed og frugtkarakter.
Det er sjældent at få en rosé fra Loire, som er lavet på Pinot Noir, men her finder man en rosé, som har alle områdets klassiske dyder: Masser af aroma af røde frugter, delikate og en smule eksotiske nuancer i duften, og en umiddelbar, frisk og sprød smag, som gør vinen appetitvækkende og charmerende.
En perfekt vin til aperitif, receptioner, til salater eller retter med skaldyr, fisk eller lyst kød. 


Pris pr. flaske. 139,- kr.
I hele November får du 6 flasker for 600,- kr. Du sparer 234,- kr.