Månedens tilbud

 

 

HVIDVIN

"Le Bouquet" er udelukkende lavet på Sauvignon Blanc druer, som hentes på forskellige vinmarker langs Loiredalen. Druerne bliver presset umiddelbart efter høsten og gæres i ståltanke med en efterfølgende lagring på deres "lie" (bundfald) i tre måneder. Alt dette for at bevare Sauvignon Blancs sarte aroma, friskhed og frugtkarakter.

Le Bouquet fra Domaine Laporte er en tør, liflig og harmonisk hvidvin, som virkelig udtrykker Loirevines klassiske stil. I duften finder man nuancer af citrusfrugter, hyld og tjørneblomst. Smagen har Sauvignons klassiske sprødhed, struktur og appetitvækkende toner.

Pris 159,00 kr. pr. flaske

I hele Oktober måned får du 6 flasker for 600,- kr. Du sparer 354,- kr.

 

 

RØDVIN

Vinen er lavet på druer som hentes i Mendoza, Malbec (80%) fra Vistaflores, Bonarda fra Tupungato og Petit Verdot i Agrelo. Markerne ligger i en højde mellem 950 m. og 1.400 m. Vinmarkerne er udvalgt fordi de giver nogle af de mest drue-typiske vine. Høsten foregår manuelt og druerne transporteres til vingården i små kasser af 10 kg. for at undgå masning. De tre druesorter vinfificeres separat. Både den alkoholiske- og den malolaktiskgæring foregår på ståltanke og vinen lagres derefter på nye og brugte franske barriques i 10 måneder.Selv om både den dyb, mørk, rubinrøde farve og de krydrede og frugtrige toner i duften melder om en kraftig og kødfuld vin, byder vinen også på mange subtile detaljer og stor elegance. Her finder man toner af brombær, solbær, lakrids, sortpeber, blandet med rosmarin og timian. Vinen slutter fint afrundet og harmonisk. Men tag ikke fejl: Vinen har tannin, struktur og frugt nok til flere års lagring.Server vinen til fx kalv, okse eller lam i mørke saucer eller til cremede, hvidskimmeloste. Prøv den også til en chokolade/nøddekage. Serveringstemperatur: 16-18ºC. 2-3 timer på karaffel inden servering.

 Pris pr. flaske 129,- kr.

I hele Oktober måned får du 6 flasker for 599,- kr.                    Du sparer 175,- kr.

 

 

ROSÈVINE

Le Bouquet Rosé er udelukkende lavet på Pinot Noir druer, som hentes på forskellige vinmarker langs Loiredalen, med en undergrund som hovedsageligt består af kalk og ler. Efter en klassisk afstilkning og en skånsom masning bliver druerne skindmacereret køligt i 3 dage, hvorved mosten får en sart roséfarve. Derefter bliver druerne presset, og mosten gennemgår den alkoholiske gæring. Vinen bliver modnet på ståltanke i 4 måneder, noget som tilfører mere kompleksitet og samtidigt bevarer aroma, friskhed og frugtkarakter.
Det er sjældent at få en rosé fra Loire, som er lavet på Pinot Noir, men her finder man en rosé, som har alle områdets klassiske dyder: Masser af aroma af røde frugter, delikate og en smule eksotiske nuancer i duften, og en umiddelbar, frisk og sprød smag, som gør vinen appetitvækkende og charmerende.
En perfekt vin til aperitif, receptioner, til salater eller retter med skaldyr, fisk eller lyst kød. 


Pris pr. flaske. 139,- kr.
I hele Oktober får du 6 flasker for 600,- kr. Du sparer 234,- kr.