Månedens tilbud

 

 

HVIDVIN

2020 Valdecuevas - Vinteo Spanien


Farven er lysgylden med et grønligt skær. Duften byder på god dybde og en let eksotisk og æterisk stil, som løftes godt op af en lækker friskhed og et godt bid. I smagen er det først og fremmest en meget venlig, afrundet, harmonisk og kølig hvidvin, som man hurtigt kommer til at synes om. Lige i Valdecuevas stil slutter vinen med god harmoni mellem frugtsødmen og de lækre, mineralske og en smule saltede toner. Server den til sushi, skaldyr og fisk, pastaretter og risotto. Også perfekt til vegetarretter.️ 

Normalprisen er 85,00 kr. pr. flaske

I hele november måned får du 2 flasker for 149,00 kr. 

 

                                                                      RØDVIN 

2018 FEIXA NEGRA PRIORAT

50% Carinena.

60% Garnacha (Grenache).

Lagret i 6 måneder på fade.

Noter...Mørk dyb farve. Duft af solbær, hindbær med underliggende noter af lakrids og rosiner. Smagen er kraftfuld, medium fyldig, hvor Carinena's frugtfyldige smagsnoter kommer tydeligt til udtryk. Flot, kompleks eftersmag med pæn harmoni. Vellavet, klassisk Priorat med alt det saft og kraft en Priorat skal indeholde. 

Normalprisen er  179,00 kr. pr. flaske.

I hele november måned får du 2 flasker for 298,00 kr. 

 

 

Portvin

Ramos Pinto 10 år

Ramos Pintos 10 års Tawny Port har en smuk lys, orange farve med grønligt skær. I duften er den meget åben med umiddelbare frugtrige toner og en vidunderlig nøddeagtig bouquet. Smagen er sødmefyldt og fantastisk aromatisk med toner af tørre frugter, figner, mandler og svesker.

Producent: Ramos Pinto


Pris pr. flaske. 299,00 kr.
I hele november får du 1 flaske for 249,00 kr.