Månedens tilbud

 

 

HVIDVIN

Misty Cove Wines, Landmark Riesling 2020 New Zealand


Denne Riesling fik navnet Landmark efter den særlige typicitet, som marken Fareham Lane giver vinene. Vine med en ganske særlig aromatisk, elegant og mineralske karakter, som man forbinder med Marlborough. Druerne er håndplukket og presset umiddelbart efter ankomsten til kælderen. Mosten er gæret på temperaturregulerede ståltanke for at bevare vinens friskhed og druens aromatiske karakter, og bliver standset efter ca. 5 uger ved yderligere afkøling, mens vinen stadig har en del naturlig restsukker.

Landmark Riesling har druesortens naturlige, eksotiske og sødmefulde karakter, og markens stil tilfører desuden en mineralitet, syre og sprødhed, som giver god modvægt. Her finder man nuancer af citrusfrugter, akacieblomst, abrikos, melon, sprøde æbler, honning og lidt nougat. På trods af de ca. 10 g. restsukker, finder man en god friskhed og et godt bid i eftersmagen. En lækker vin til aperitif, fisk eller skaldyr og til frugttærter eller desserter med vanilje eller mandler.

Normalprisen er 149,00 kr. pr. flaske

I hele Marts måned får du 3 flasker for 375,00 kr. Du sparer 72,00 kr.

 

                                                                      RØDVIN 

Misty Cove Wines, Fifth Innings Pinot Noir 2018 New Zealand

RFifth Innings Pinot Noir er lavet på druer fra Misty Coves topvinmark Fareham Lane Vineyard, hvor kun de bedste klaser bruges. Vinmarken producerer Pinot Noir, som ud over at have stor aroma og frugtkarakter, har mere velour og kødfuldhed. Især når man som hos Misty Cove bruger de allerbedste Pinot Noir-kloner: 777, 115, Abel og 667.

Druerne bliver håndplukket tidligt om morgenen, mens det stadig er køligt, og transporteres til gården i små beholdere. Selve vinificeringen foregår med så lidt indgriben som muligt. Efter en afstikning og en let masning bliver druerne macereret i små træfade i en uge, inden selve gæringen starter, med druernes egen gærkultur og løbende omrøring. Efter en skånsom presning gennemgår vinen en malolaktisk gæring og en modning på 80% nye og 20% et år gamle barriques. Kun vinene fra de bedste barriques bliver udvalgt til sammenstikningen af Fifth Innings.

Fifth Innings Pinot Noir har en flot, dyb, purpurrød farve. Duften er umiddelbar og sammensat, med lækre, sprøde nuancer af kirsebær og skovbær, men også mere komplekse toner af cedertræ, tørrede urter, tobak og trøfler. Smagen er ligeledes meget intens, med god harmoni mellem struktur, tannin, velour og frugtsødme. Vinen slutter med en lang, kompleks og charmerende eftersmag. En forførende Pinot Noir meget vellavet og harmonisk. Server den til pasta, risotto, fjerkræ, svinekød, lam og til varme vegetarretter eller til grillet fisk.

Normalprisen er  399,00 kr. pr. flaske.

I hele Marts måned får du 2 flasker for 598,00 kr. Du sparer 200,- kr.

 

 

Spiritus

PURITY NORDIC NAVY STRENGTH GIN ØKO 57% PURITY GIN

Purity Nordic Navy Strength Gin 57,1% ØKO er en enestående og intens gin. Eksplosioner af smag rammer tungen og lækre kraftige noter af enebær rammer hurtigt paletten. Ginen er baseret på Puritys verdenskendte Vodka (Purity 34) der har flere end 200 guld medaljer for sin kvalitet (Verdens bedste destillerede produkt, verdens bedste vodka, verdens bedste destilleri, og verdens bedste destillatør). Ginen er destilleret 34 gange over lav varme i Ellinge, smagen er grundet alkoholstyrken mere intens og de forskellige indgredienser spiller flot sammen. En hemmelig kombination af nordiske bær og enebærene skaber flot harmoni og man har her en utrolig klassisk og enebærdrevet gin, som selvfølgelig er økologisk. Purity Nordic Navy Strength Gin laver en lækker Dry Martini cocktail, og går utrolig godt i en gin og tonic med en klassisk tør tonic som eks. Fever-Tree Indian Tonic, prøv den eventuelt med et dash orange bitter og pynt med lidt appelsin skal.


Pris pr. flaske. 349,- kr.
I hele Marts får du 1 flaske og 2 flasker tonic for 399,- kr.