Månedens tilbud

 

 

HVIDVIN

THE RIVERS END CHENIN Stellar Winery Sydafrika


The River's End Chenin Blanc er lavet på 100% Chenin Blanc, som er hentet på forskellige økologiskdyrkede parceller i Koekenaap. Efter plukningen bliver druerne afstilket og let knust, inden presningen sættes I gang, og mosten gæres på temperaturregulerede ståltanke. Derefter bliver vinen modnet i 8 måneder med sit bundfald ('sur lie') på franske træfade af 500 l., og aftappes efter en naturlig bundfældning.

Vinen har en lysgylden farve med grønligt skær. I duften finder man klassiske Chenin Blanc-nuancer af græs, citrusfrugt, pære og passionsfrugt. Smagen er umiddelbar og ukompliceret, med god struktur til sidst samt en ren og aromatisk, frugtrig karakter. Trækarakteren er meget flot integreret. Server den til skaldyr, fisk samt fjerkræ, gris, kalv og pasta med lyse saucer.

Normalprisen er 139,00 kr. pr. flaske

I hele februar måned får du 2 flasker for 149,00 kr. 

 

                                                                      RØDVIN 

MERLOT CABERNET Veneto, Villa Minelli

Villa Minellis Merlot/Cabernet er lavet på 50% Merlot og 50% Cabernet Sauvignon fra parceller i Ponzano Veneto og Villorba i hjertet af Treviso provinsen med 12-18 år gamle vinstokke. Det er et relativt fladt terræn, og vinrækkerne er plantet fra nord mod syd. Jordbunden er her ret løs med en grov, gruset struktur. Høsten foregår i hånden, og man plukker i små 11-12 kg kasser for at beskytte druerne mest muligt mod at revne eller blive mast, så man forhindrer oxidering, inden druerne når til kælderen. Den alkoholiske gæring sker i temperaturkontrollerede tanke, med daglige omrøringer, så man sikrer mest mulig udtrækning af stoffer fra drueskallerne. Efter presning og en malolaktisk gæring modnes vinen på bundfaldet (sur lie) i ståltanke frem til foråret.
Vinen har dyb, rød eller nærmest rødviolet farve. I duften finder man nuancer af modne, vilde bær (blåbær og brombær) og delikate toner af rosenblomster. I smagen domineres vinen af mørke noter af kirsebær og solbær. Den har en flot velour og blødhed. I eftersmagen afslører vinen god tannin og struktur og virker både sprød og harmonisk. Vinen kan sagtens nydes ung, men kan også gemmes i 5-6 år fra høsttidspunktet. Drik den til stegt eller grillet svinekød, lam, kalv eller okse, til braiserede retter eller til faste hvid- eller rødskimmeloste.

Normalprisen er  149,00 kr. pr. flaske.

I hele februar måned får du 2 flasker for 149,00 kr. 

 

 

Rom

RON ANEJO LA MORITA CARIBENA 38%

Flot, voluminøs og elegant smag med imponerende kompleksitet, sødme og finesse.

Smagen byder på brændte figner, rosiner, melasse.

Mellemlang eftersmag.

Til prisen et bragende flot glas mørk rom.


Pris pr. flaske. 249,00 kr.
I hele november får du 1 flaske for 149,00 kr.